Wij zijn beFesti.

En maken je leven als festivalganger leuker en makkelijker.

Waarom zijn we begonnen?

Uit liefde voor festivals, maar met hekel aan de dagen daarna zijn we in 2020 met beFesti. & SKIP JE DIP! begonnen.

Na jaren heerlijk feesten op verschillende festivals bleven we met dezelfde uitdaging zitten: de gevreesde dinsdag dip.

Na het festival hadden we zeker wel een week nodig om te herstellen. Niet ideaal als je op maandag om 9 uur aan de bak moet, lekker wilt sporten of een belangrijk tentamen hebt. Dit kon anders toch? Dat dachten wij ook!

Daarom zijn we op onderzoek uitgegaan naar wat nou eigenlijk een dinsdag dip is en wat precies een dinsdag dip veroorzaakt.

Na bijna een jaar aan onderzoek hebben we een vertrouwd supplement ontwikkeld met 7 ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Inmiddels is SKIP JE DIP! een begrip is geworden binnen festival Nederland en voor velen onmisbaar na een weekendje lekker feesten!

Wouter
Medeoprichter

Jeroen Medeoprichter

Onze kernwaarden

Kwaliteit

Jij verdient de beste kwaliteit producten. Daarom hebben we tijdens de ontwikkeling van SKIP JE DIP! gekozen voor enkel en alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Eerlijk & Open

Door eerlijk en open te zijn over de ingrediënten, het gebruik en tips over het innemen, zijn we ervan overtuigd dat SKIP JE DIP! hét perfecte middel is voor na jouw festival.

Happiness

Jij bent onze festivalvriend. Daarom krijg jij van ons de beste service. Je kan ons altijd mailen of DM'en met jouw vragen, opmerkingen of klachten. Op het onafhankelijke Trustpilot worden we dan ook beoordeeld met een 9,4./10 door onze tevreden festivalvrienden.

Festival Platform

Om onze liefde voor festivals met andere liefhebbers te delen, zijn we gestart met onze Instagram-pagina @be.festi én zijn we tegenwoordig actief op TikTok @befesti. Via onze socials ontvang jij de leukste festival content zoals agenda's, ervaringen, ticket alerts en nog veel meer! 

Quinten
Medeoprichter

AL 6.211 FESTIVALGANGERS GINGEN JE VOOR! 

Bekend van:

15% korting. Omdat je onze festival vriend bent!