Blogs

Natuurlijk staat Duitsland bekend om de beste underground techno clubs, maar ook in Nederland kan je terecht voor geweldige raves.

Wil jij weten welke Techno Clubs jij absoluut moet bezoeken in Nederland? Lees dan nu deze blog met de 7 beste Techno Clubs in Nederland!

Read more

ADE 2022 staat om de hoek en zoals jullie waarschijnlijk voorbij hebben zien komen, staan er talloze techno feestjes en festivals op de planning.

In deze blog kom jij achter de 5 beste techno festivals en feestjes tijdens ADE 2022, inclusief de line-ups, locaties en een linkje naar de ticketshops!

Read more

Ben jij van plan om deze zomer helemaal los te gaan op de beste techno festivals, maar heb je geen idee welke je nou moet bezoeken? Maak je niet druk.

Na het lezen van deze blog weet jij namelijk precies welke festivals jij absoluut moet bezoeken tijdens de zomer van 2022!

Read more

Er zijn meerdere sites waar je voor een uitverkocht festival nog tweedehands tickets kan kopen of verkopen, maar welke site is het beste en het veiligst?

In deze blog gaan wij dieper in op vier verschillende sites: TicketSwap, TicketTack, Ticketbeurs, en viagogo. Daarnaast vind je een handige vergelijkingstabel tussen de 4 ticket swap sites.

Read more

Het festivalseizoen van 2022 staat voor de deur en we kunnen allemaal niet wachten om weer als vanouds los te gaan! Er zijn inmiddels al een hele hoop technofestivals ingepland voor 2022, maar welke moet jij nou kiezen?

In deze blog kom jij achter 5 techno festivals die je moet bezoeken in 2022, inclusief line-ups, de locaties, ticketshops en een sfeerimpressie!

Read more